22.9.2014

MAANANTAIN LOIVENTAVAT


Niin tuli maanantai ja ihan oikea syksy. Työviikko alkoi melkoisen hengästyttävästi ja hui olkoon miten kylmä siellä jo olikaan iltapäivästä, onneksi tuli päivitettyä pipo- ja hanskavarastot viikonloppuna. Ulkona tulee tällä hetkellä lunta, tai ainakin jotain sen tapaista. 
Aina se tuntuu yhtä yllättävältä, olipa sitten syyskuu tai marraskuu.  

Niin hengästymistä kuin sääshokkia loivensivat täydellisesti salitreeni, kynttilänvalo ja eilisestä jääkaapissa muhinut omenapiirakka. Proteiinijuomat eivät selvästikään ole maanantaita varten ;).

Mascarponen nimeen olen vannonut ennenkin, nyt resepti löytyi puolestaan täältä
Suosittelen isolla ässällä!




Onneksi huomenna on jo tiistai ;)!

12 kommenttia:

  1. Oi, mikä herkku! Pahus, että herkkulakko alkoi tänään, näistä on turha haaveilla lähiaikoina.

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta tosiaan näyttää omenapiirakka. Täälläkin on ollut kylmää, mutta ei sentään lunta tai edes sen tapaistakaan vielä onneksi ole tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä lumi kesti vain pari päivää maassa ja sen jälkeen on ollut jopa ukkosta :). Kummia sääilmiöitä noin syyskuulle.

      Poista
  3. Näyttää ihan tosi houkuttelevalta tuo piirakka!! Nam! Täällä riittää mummolan omppuja, joskos jaksaisi vielä yhden piirakan pyöräyttää ;)

    VastaaPoista
  4. Herkullisen näköinen omenapiirakka.

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia loistavasta ohjeesta, tein eilen omenapiirakkaa ja se on tosi hyvää. Blogissani olisi sinulle haaste http://marjamailla1.blogspot.fi/2014/09/haaste-pyöreä-punainen-matto.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kiitos Kinuskikissalle, mutta kiva kun tartuit reseptiin! Ja kiitti haasteesta, täällä jo pähkään maton paikkaa :)!

      Poista
  6. Osoite taisi hurahtaa vikaan, mutta varmaankin huomasit et tuli kirjotettua ö ja ä osotteeseen..

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!