19.3.2017

ONNISTUNUT SIIVOUSMENTORI JA MUITA IHANIA VIIKONLOPULTA


Viikko vierähti taas arjen pyörteissä nopeammin kuin ehdin edes huomaamaankaan ja koska itsekin olen saanut tehdä taas joka päivä töitä, viikonloppukin on tuntunut taas ihan ansaitulta viikonlopulta. Tälle viikonlopulle meillä oli pari asiaa listalla. Ensimmäiseksi piti päästä eroon niistä muutamista hassuista pahvilaatikoista, joita muuttokuormasta tänne väliaikaiskotiin otimme. Se kirkuvan vihreä väri ei sovi sitten yhtään mielenterveydelle. No, pari laatikkoa sain piilotettua vaatehuoneeseen odottamaan säilytyspulman ratkeamista, mutta muuten täällä alkaa olla jo melko laatikottomat neliöt. Viikonloppukukkasten hankkimistakin arvoin moneen kertaan, koska koti tosiaan muistutti hetken varastoa. Lopulta kukat osoittautuivat loistavaksi mentoriksi asunnon saattamisessa kodin näköiseksi.


Se toinen viikonlopun kohokohta oli eiliset synttärijuhlat, joita vietimme hauskassa seurassa eräässä ravintolassa. Juhlat olivat pitkästä aikaa ihana syy laittaa korkkarit ja tylli ylle, sekä saada tukka rennosti nutturalle. Harvinaisen ihanaa täällä Suomessa kyllä on, kun lapset saa helpommin hoitoon ja saadaan mekin mennä välillä omiin menoihimme ilman suurempia sumplailuja.







Viime keväänä näihin aikoihin istutin anemoneja Cardiffin kotimme parvekkeelle, tänä vuonna raaskin ostaa edes nuo pari hassua maljakkoon. Kukkakimpun ja uusimman ruotsin Elle Decorationin kansikuvan värimaailma puhuttelee, vaaleanpunaisen ja sinisen liitto toimii aina ja näyttää näin keväällä varsin raikkaalle. Nuo yksityiskohdat onkin tämän kodin ainoat väripilkut tällä hetkellä, kun siitä laatikoiden vihreästäkin päästiin ja jos ei anopin viininpunaista itämaista mattoa eteisessä lasketa. En ole vielä päättänyt sen kohtaloa.

Mukavaa viikon viimeistä sinne ruutujen toiselle puolelle! Me saimmekin juuri likat kotiin ja lähdetään tästä vähitellen raksalle ihmettelemään. Yhdet synttärikekkerit olisi vielä tällekin illalle tiedossa, joten näissä merkeissä vietetään meidän sunnuntaita.




10 kommenttia:

  1. Tuossa kannessa oli kyllä niin ihanat sävyt! Nyt tekisi mieli enemmän pastellia vaatteisiinkin.. kyllähän se vaaleanpunainen takki tuolla kaapissa olisi, mutta eka pitää vähän lämmetä että sillä tarkenee :). Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taitaa tuo vaaleanpunainen olla vakisävy vaatekaapissa. Kevät tosin nostaa pastellikuumetta entisestään :). Pian saa paksut takit laittaakin pois, mä löysin kans kivan vaaleanpunaisen sadetakin, joten sadetakkikelejä odotellessa :).

      Poista
    2. Minäkin hurahdin ja ostin pari päivää sitten vaaleanpunaisen bomberin. Oh dear!

      Poista
  2. Onpa kaunis lettikampaus! Itsekkö teit?

    VastaaPoista
  3. Kivalta kuulostaa teidän viikonloppu. Onpa sinulla ihanasti laitetut hiukset.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
  4. Ihanan raikkaat kuvat ja mitkä värit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kimppu on nyt kaunis muisto vain. Uutta raaskimista odotellessa :).

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!